Pikapuustit
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
330 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
52 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
6 dlvehnäjauhoja
-
1 dlsokeria
-
3 tlleivinjauhetta
-
1 rklkardemumma
-
Sydänmerkki-tuote2 dlmaitoa
-
Sydänmerkki-tuote½ dlpullomargariinia
-
½muna
- Täyte
-
Sydänmerkki-tuote½ dlpullomargariinia
-
4 rklsokeria
-
1 rklkanelia
- Päälle
-
½muna
-
3-4 rklraesokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa.
2. Riko kananmuna lasiin ja sekoita tasaiseksi haarukalla. Lisää maito, juokseva rasva ja puolet kananmunasta kuivien ainesten joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
3. Kauli taikinasta 30 x 40 cm levy jauhotetulla alustalla. Levitä päälle rasva, sokeri ja kaneli ja kääri rullalle.
4. Leikkaa rulla reilun sentin paloiksi ja laita halutessasi paperivuokiin. Voitele lopulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia.
Vinkki
- Voit käyttää täytteeksi myös 200 g paistonkestävää marmeladia.