Rukiiset bruschetat
Ihana kansallisruokamme taipuu myös italialaistyyliseksi alkupalaksi
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote3tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkutuoretta basilikaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote4 viipalettaruisleipää
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Pilko tomaatit ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuullota niitä pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää lopuksi leikattu basilika ja mausta täyte mustapippurilla sekä suolaripauksella.
2. Paahda leivät leivänpaahtimessa ja lusikoi niiden päälle tomaattitäytettä. Tarjoile lämpiminä.
Välipalat ja jälkiruoat
Täytetyt leivät
Viljatuotteet
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Juhlan aikaan
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydämeni keittiössä, Kustannusosakeyhtiö Avain
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
92 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g