selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Sydänmerkki | Puolukka-omenahilloke
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Puolukka-omenahilloke

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kirpeä puolukka ja omena ovat hyvä makupari. Raikas hilloke maustaa niin aamupuuron kuin täytekakunkin. Hillokkeen voi myös pakastaa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
2 (200 g)
omenaa
Sydänmerkki-tuote
4 dl
puolukoita
1 dl
vettä
1 dl
hillo-marmeladisokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.

Vinkki

Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g