Puolukka-omenahilloke
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2 (200 g)omenaa
-
Sydänmerkki-tuote4 dlpuolukoita
-
1 dlvettä
-
1 dlhillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi omenat. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 10-15 minuuttia.
2. Purkita kuumana puhtaisiin, lämmitettyhin lasipurkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Jos pakastat hillokkeen, anna jäähtyä kattilassaan ja pakkaa pakasterasiaan.
Vinkki
Tuore inkivääri raastettuna antaa pirteän säväyksen hilloon. Lisää inkivääriraaste (1/2-1 rkl) kattilaan kypsennyksen alkuvaiheessa.