G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Porkkana-papulevite

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Maukkaat tahnat takaavat, että leipä ei muuta päällisiä kaipaa



Raaka-aineet

1 (100 g)
porkkanaa
1 tlk (250 g)
kypsiä valkoisia papuja
2 rkl
öljyä
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
sitruunanmehua
¼ tl
suolaa
¼ tl
juustokuminaa eli jeeraa

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele porkkana. Keitä palat kypsiksi vähässä vedessä (n. 15 minuuttia). Anna jäähtyä.
2. Huuhtele ja valuta pavut. Nosta kaikki ainekset monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi tahnaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Laura Riihelä
Kuva: Sydänmerkki / Laura Riihelä
Kuva: Sydänmerkki / Laura Riihelä
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g