Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

800 g
silakkafileitä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
½ dl
pestokastiketta
½ pkt (125 g)
kotijuustoa
(2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
Mu Munaton
G Gluteeniton
Mu Munaton
Helppo

Pestosilakat

Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!

Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
800 g
silakkafileitä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
½ dl
pestokastiketta
½ pkt (125 g)
kotijuustoa
(2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta)

Valmistusohje

1.
Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
2.
Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g