Pestosilakat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
800 gsilakkafileitä
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
½ dlpestokastiketta
-
Sydänmerkki-tuote½ pkt (125 g)kotijuustoa
-
(2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Valmistusohje
1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
2. Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.