G Gluteeniton
Mu Munaton
Helppo

Pestosilakat

G Gluteeniton
Mu Munaton
Helppo

Tästä ei kalaruoan valmistaminen helpommaksi tule. Osta valmiita silakkafileitä, mausta ja kääri rullalle – uuni hoitaa loput. Lyhyen kypsennyksen jälkeen makumatka Italiaan voi alkaa!



Raaka-aineet

800 g
silakkafileitä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
½ dl
pestokastiketta
Sydänmerkki-tuote
½ pkt (125 g)
kotijuustoa
(2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle ja ripottele päälle pippuria ja hiukan suolaa. Sipaise fileille pestonokareita ja ohuita kotijuustopaloja. Rullaa kalafileet ja laita uunivuokaan. Kaada kalarullien päälle halutessasi purkillinen ruokakermaa.
2. Paista uunissa 175 asteessa 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g