Savukalasalaattia caesar-kastikkeella
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 groomansalaattia
-
Sydänmerkki-tuote8retiisiä
-
Sydänmerkki-tuote2porkkanaa
-
300 gsavusiikaa tai muuta kypsää kalaa
- Kastike
-
1valkosipulinkynsi
-
1pieni anjovisfilee
-
1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
-
Sydänmerkki-tuote1 tlsinappia
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote4 palaapaahtoleipää
-
80 gpieniä mozzarellapalloja
Valmistusohje
1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti, kuori ja raasta porkkana, pese ja viipaloi retiisit.
2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.