Pähkinäiset karkit
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
500 kcal
Rasvaa
39 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
14 g
Kuitua
10 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote2 ½ dlmanteleita
-
Sydänmerkki-tuote2 ½ dlhasselpähkinöitä
-
Sydänmerkki-tuote2 ½ dlcashewpähkinöitä
-
200 gkivettömiä taateleita
-
½ mmsuolaa
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlkanelia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
- Pinnalle
-
5 rklkookoshiutaleita
-
5 rklpuolukkajauhetta
Valmistusohje
1. Liota manteleita ja hasselpähkinöitä vedessä ainakin 4 tuntia. Kaada liotusvesi pois.
2. Jauha cashewpähkinät monitoimikoneella tai tehosekoittimella, kaada jauhe kulhoon odottamaan. Jauha muut aineet tasaiseksi massaksi ja lisää lopuksi cashewjauhe. Lisää tarvittaessa tilkka vettä, jotta saat massasta pyöritettävän taikinan.
3. Pyörittele taikina 40 palloksi ja kieritä pallot kookoshiutaleissa ja puolukkajauheessa. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki
Raakanamit säilyvät jääkaapissa noin viikon verran.