Pähkinäinen puuro
Siemenet ja pähkinät tuovat mukavasti pureskeltavaa puuroon. Raikkaat marjat piristävät makua entisestään.
Raaka-aineet
-
5 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote4 dlneljän- tai kolmenviljan hiutaleita
-
Sydänmerkki-tuote5 dlmaitoa tai kasvijuomaa
-
Sydänmerkki-tuote½ dlkurpitsansiemeniä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlpähkinöitä
-
1 mmsuolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Sekoita vesi ja hiutaleet kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Lisää maito ja pienennä lieden lämpötilaa.
2. Lisää pähkinät, siemenet sekä suola ja anna hautua kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.2 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.2 g