Muurinpohjaletut
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
180 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 lrasvatonta maitoa
-
4 dlohrajauhoja
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1muna
-
½ tlsuolaa
- Paistamiseen
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpullomargariinia tai öljyä
Valmistusohje
1. Sekoita taikinan ainekset ja anna turvota ainakin puoli tuntia.
2. Paista rasvatilkassa muurinpohjapannussa kauniin ruskeiksi.
Vinkki
- Kokeile taikinassa kauramaitoa tavallisen sijaan.
- Jos maito on päässyt jääkaapissa happanemaan, se sopii erinomaisesti lettutaikinaan
- Marjat ja vaniljajäätelö kruunavat makeat letut.