Paella
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote4valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
1 tlcurrya
-
1 tlpaprikajauhetta
-
½ tljauhettua chiliä
-
Sydänmerkki-tuote2 dlriisi-viljaseosta
-
4 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote2tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
100 gkatkarapuja
-
Sydänmerkki-tuote200 gpakasteherneitä
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrakuunaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu öljyssä. Lisää mausteet ja kuullota hetki, jotta mausteiden aromit irtoavat.
2. Lisää riisiseos, vesi, kuutioidut tomaatit ja pilkottu paprika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoittele välillä ja lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
3. Lisää lopuksi katkaravut ja herneet sekä suola ja rakuuna. Anna hautua pari minuuttia.
Vinkki
Voit valmistaa paellan suomalaiseen tyyliin vaikkapa speltti-, ohra- tai kaurasuurimoista riisin sijaan. Kypsennysaika voi olla hiukan pidempi ja nesteen määrä suurempi.