Paahdettu parin kaalin pasta
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote300gparsakaalia
-
Sydänmerkki-tuote100 glehtikaalia
-
1 tlk (290 g)kikherneitä
-
Sydänmerkki-tuote½ dlkuorellisia manteleita
-
Sydänmerkki-tuote2 rklmaustettua öljyä
-
½ tlsuolaa
- Pasta
-
Sydänmerkki-tuote300 gspagettia
-
2-3 lvettä
-
½ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
Sydänmerkki-tuote1 rklmaustettua öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtele parsakaali, irroita kukinnot ja viipaloi varsi. Huuhtele lehtikaalinlehdet, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Huuhtele kikherneet lävikössä kylmällä vedellä. Rouhi mantelit veitsellä hieman pienemmiksi paloiksi.
2. Levitä parsakaalit, lehtikaalit, kikherneet ja mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
3. Keitä täysjyväspagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kaali-kikherneseos. Kaada pasta tarjoiluvadille. Valuta päälle vielä 1 rkl maustettua öljyä.