G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Paahdettu broccoliini

G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Varsiparsakaali eli broccoliini on parsan veroinen herkku. Hienoarominen kasvis paahtuu uunissa herkulliseksi aterian lisäksi mantelin ja mandariinilohkojen kera.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
300 g
broccolinia
Sydänmerkki-tuote
2
mandariinia
Sydänmerkki-tuote
2
valkosipulin kynttä
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
Sydänmerkki-tuote
½ dl
kokonaisia manteleita
Sydänmerkki-tuote
1
sitruunan kuori
¼ tl
suolaa
Sydänmerkki-tuote
¼ tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
seesaminsiemeniä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Levitä huuhdellut broccolinit pellille leivinpaperin päälle. Lohko mandarinit 4 osaan ja viipaloi valkosipulin kynnet. Lisää pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele mantelit kasvisten lomaan.
2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuorta kasviksille. Mausta  ja ripottele päällimmäiseksi seesaminsiemenet.
3. Paahda 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
130 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g