Omena-ohrapuuro
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote½ lmanteli- tai kaurajuomaa
-
Sydänmerkki-tuote2 dlohrahiutaleita
-
Sydänmerkki-tuote1omena
-
¼ tlsuolaa
-
kanelia
Valmistusohje
1. Kiehauta mantelimaito ja lisää hiutaleet puuhaarukalla sekoittaen. Hauduta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
2. Lisää raastettu omena ja hauduta vielä muutama minuutti.
3. Mausta suolalla ja halutessasi kanelilla.
Vinkki
- Puuro maistuu sekä kuumana että kylmänä.
- Voit halutessasi lisätä puuron päälle lusikallisen paksua jogurttia ja hieman juoksevaa hunajaa