selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Mannapuuro mangosydämellä
L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mannapuuro mangosydämellä

L Maidoton
M Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mango raikastaa tutun mannapuuron herkulliseksi aamunaloitukseksi.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
1 l
kaurajuomaa
Sydänmerkki-tuote
1½ dl
mannasuurimoita
½ tl
vaniljasokeria
(¼ tl
suolaa)
Päälle
Sydänmerkki-tuote
2 dl
mangososetta tai
Sydänmerkki-tuote
1
kypsä mango
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuumenna kaurajuoma kiehuvaksi koko ajan hämmentäen. Lisää mannasuurimot sekoittaen ja hauduta miedolla lämmöllä aina välillä sekoitellen noin 10 minuutin ajan.
2. Mausta vaniljasokeria ja halutessasi suolaripauksella. Tarjoile mangososeen tai mangokuutioiden kanssa.

Vinkki

  • Hedelmiä voi vaihdella sesongin mukaan, lastenruokapurkeista saat soseen kätevästi. Mausta puuro ripauksella kanelia tai kardemummaa.
  • Mannapuuro mikrossa: laita laakealle lautaselle ¼ kaurajuomasta ja mannasuurimoista. Kuumenna 3-4- minuuttia, noin minuutin välein lusikalla sekoitellen. Mausta valmis puuro.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Neuvokas Perhe/Elina Himanen
Kuva: Neuvokas Perhe/Elina Himanen
Kuva: Neuvokas Perhe/Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g