Grillatut hedelmät
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
250 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
46 g
josta sokereita
46 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.1 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 ghedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
-
Sydänmerkki-tuote1 rklpullomargariinia
-
(1 rklvaaleaa siirappia)
- Tuorejuustosydän
-
Sydänmerkki-tuote1 oksatuoretta rosmariinia
-
Sydänmerkki-tuote100gmaustamatonta tuorejuustoa
-
1 rkltomusokeria
-
1 tlvaniljasokeria
Valmistusohje
1. Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä.
2. Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi. Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
3. Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.