Mandariinipossu
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gporsaanlihaa
-
Sydänmerkki-tuote2isoa sipulia
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulinkynttä
-
Sydänmerkki-tuote200 gporkkanaa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 tlk (175 g)mandariinia säilykkeenä
-
7 dlvettä
-
1 rklsitruunan mehua tai etikkaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.
Vinkki
- Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
- Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.
- Annoksen hinta n. 1,€ (syyskuu 2022)