G Gluteeniton
L Maidoton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mandariinipossu

G Gluteeniton
L Maidoton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Raikas mandariini sopii hyvin possunlihan mausteeksi. Hauduta herkullinen pata liedellä tai uunissa



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
400 g
porsaanlihaa
Sydänmerkki-tuote
2
isoa sipulia
Sydänmerkki-tuote
2
valkosipulinkynttä
Sydänmerkki-tuote
200 g
porkkanaa
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1 tlk (175 g)
mandariinia säilykkeenä
7 dl
vettä
1 rkl
sitruunan mehua tai etikkaa
1 ½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Suikaloi liha. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Ruskista lihapalat öljyssä paistinpannulla.
2. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja hauduta 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Vinkki

  • Jos olet kiireinen, hauduta kastike uunin sijaan kattilassa miedolla lämmöllä. Kypsymisaika on noin 20 minuuttia. Lisää mandariinilohkot vasta kypsennyksen loppuvaiheessa, jotta ne pysyvät kokonaisena.
  • Tarjoa possupadan kanssa keitettyjä perunoita ja raikasta vihreää salaattia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.7 g