Lohi-juustotaskut
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 gkirjolohifileetä
-
Sydänmerkki-tuote100 gtuorejuustoa (esim. tilli)
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote1sitruuna
- Koristeeksi
-
Sydänmerkki-tuotetuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3. Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.
Vinkki
- Valmista lohi-juustotaskujen lisukkeeksi uunijuureksia.
- Katso myös muita herkullisia kalaruokia