Kesäkurpitsa-fenkolikeitto
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote800 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote500 gsalaattifenkolia
-
Sydänmerkki-tuote150 gpurjoa
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
1,2 lvettä
-
1 ½ tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
200 gsulatejuustoa
Valmistusohje
1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoja löydät täältä