G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Cocktailpalat savulohitäytteellä

G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Suussasulavat cocktailpalat sopivat juhlaan kuin juhlaan. Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
Sydänmerkki-tuote
1
punasipuli
100 g
lämminsavulohta
Sydänmerkki-tuote
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
Sydänmerkki-tuote
2 tl
sitruunamehua
Sydänmerkki-tuote
200 g
kermaviiliä
Sydänmerkki-tuote
½ dl
tuoretta tilliä
Sydänmerkki-tuote
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
Sydänmerkki-tuote
tuoretta tilliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.

Vinkki

  • Paloja tulee yhteensä 30 kpl
  • varaa niitä 3 kpl ruokailijaa kohden

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g