Cocktailpalat savulohitäytteellä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
Sydänmerkki-tuote1punasipuli
-
100 glämminsavulohta
-
Sydänmerkki-tuote200 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote2 tlsitruunamehua
-
Sydänmerkki-tuote200 gkermaviiliä
-
Sydänmerkki-tuote½ dltuoretta tilliä
-
Sydänmerkki-tuote¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
Sydänmerkki-tuotetuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Paloja tulee yhteensä 30 kpl
- varaa niitä 3 kpl ruokailijaa kohden