Broilerihodarit ja kimchi-coleslaw
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote600 gmaustamatonta broilerin fileetä
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
-
3 rklmakeaa chilikastiketta
-
1 rklseesamiöljyä
-
¼ tlchilijauhetta
- Kimchi-coleslaw
-
Sydänmerkki-tuote500 gkiinankaalia
-
Sydänmerkki-tuote200 gpunakaalia
-
Sydänmerkki-tuote100 gpurjoa
-
Sydänmerkki-tuote1porkkana
-
2 rkl(riisi)viinietikkaa
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklsokeria
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 tlchilijauhetta
-
2 dlranskankermaa (rasvaa noin 20%)
- Lisäksi
-
8hot dog sämpylää
-
Sydänmerkki-tuote1 dltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Raasta marinadin valkosipulin kynnet ja inkivääri. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa fileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Laita marinadi ja fileet muovipussiin ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Broilerit voi laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä.
2. Suikaloi kiinankaali, punakaali, purjo ja porkkana. Sekoita etikka, soija, sokeri, seesamiöljy ja mausteet kulhossa. Lisää vihannessuikaleet ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa broilerin kypsennyksen ajan.
3. Paista broilerinfileet kypsiks paistinpannussai. Lisää kypsentämisen loppuvaiheessa pannulle marinointiliemi ja jatka kypsentämistä vielä hetki.
4. Purista kaalisalaatista ylimääräinen neste puhtain käsin ja sekoita joukkoon ranskankerma.Halkaise ja kuumenna sämpylät. Täytä ne kimchi-coleslawlla sekä broilerin fileillä. Viimeistele korianterilla.