Thaimaan possupata

HKScan Finland Oy



Ainekset

Sydänmerkki-tuote
8 kg
currya
0.05 kg
valkosipulia
4 kg
vettä
0.13 kg
vähäsuolaista lihaliemijauhetta
2 kg
tomaattia
2 kg
paprikaa
2 kg
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 kg
porkkanaa suikaleina
1 kg
purjoa suikaleina
0.5 kg
lime- tai sitruunamehua
0.2 kg
maissitärkkelystä
2.5 kg
mangoa tai persikkaa
2 kg
maustamatonta jogurttia
minttua
tuoretta inkivääriä
kardemummaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Ruskista paistikuutiot yhdistelmätoiminnolla 180 °C:ssa noin 10 minuuttia. Freesaa sipuli, valkosipuli, curry ja inkivääri öljyssä. Lisää lihat ja lihaliemi. Hauduta kypsiksi. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Kaada sekaan pavut, sitruunamehu ja mausteet. Suurusta maissitärkkelyksellä ja anna hautua hetki. Lisää viimeiseksi jogurtti ja hedelmäpalat. Kiehauta ja tarkista maku.
Tarjoa täysjyväriisin tai -nuudelien kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta