1. Kuumenna naudanviipaleita vakuumissaan painekeittokaapissa 1 barissa 3-5 minuuttia. Näin lihaviipaleet pysyvät ehjinä vuokaan laitettaessa eikä ruokaa tarvitse sekoittaa kypsennyksen aikana.
2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita naudanliha- ja punasipuliviipaleet vuokaan. Valmista liemi sekoittamalla punaviinikastike, mustaherukkamehutiiviste ja tumma pikasuuruste keskenään. Kaada liemi lihojen pääälle ja sekoita kevyesti.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 25 minuuttia. Koristele ruoka persiljasilpulla.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.