Kiinalainen härkäpata

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

2.5 kg
Vesi
0.1 kg
Kylmäsuurusteinen, vaalea kastikepohja
0.063 kg
Kylmäsuurusteinen, ruskea kastike- ja keittopohjapohja
0.04 kg
Vasikanfondi
0.04 kg
Ruskistettu salottisipulifondi
0.125 kg
Punaviinietikka
0.05 kg
Fariinisokeri
0.025 kg
Soijakastike, Mushroom
1.5 kg
Atria Murea Nauta, irtopakaste (7922)
0.5 kg
Porkkanasuikale, pakaste
0.375 kg
Paprikasuikale, säilyke
0.375 kg
Papu, pitkä pakaste

Valmistusohje

Sekoita vaalea ja ruskea kiylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 minuuttia. Lisää vaalea vasikanfondi ja ruskistettu salottisipulifondi. Lisää etikka, fariinisokeri ja soijakastike, sekoita. Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään. Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhsitelmäuunin yhdistelmätoiminnolla noin 30minuuttia. Tarjoa kiinalianen padan lisäkkeen riisi-moniviljaa, kasviksia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.2 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta