Kasvistäytteinen Kanapuikko tomaattikastikkeessa

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.75 kg
Kasvissekoitus, Pomodoro Rosso
1 kg
Tomaattimurska
0.25 kg
Vesi
0.013 kg
Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
0.001 kg
Laakerinlehti
0.002 kg
Oregano, kuivattu
0.002 kg
Timjami, kuivattu
0.002 kg
Paprikajauhe
0.002 kg
Mustapippurirouhe
0.004 kg
Suola
0.004 kg
Sokeri
Sydänmerkki-tuote
3 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Sekoita kaikki kastikeainekset. Laita kohmeiset kasvistäytteiset kanapuikot 1/1 65 GN vuokaan ja kaada kastike vuokaan päällimmäiseksi. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 astetta, kosteus 40 % noin 20 minuuttia Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa kasvispuikkojen lisäkkeenä perunasosetta, keitettyjä papuja, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Kuitua
0.3 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta