Kikhernecurrya ja juurespihvejä

Atria Suomi Oy



Ainekset

0.05 kg
Oliiviöljy
0.025 kg
Mausteseos Wasabi & seesami
Sydänmerkki-tuote
2.2 kg
0.5 kg
Sipulikuutio, pakaste
0.5 kg
Porkkanakuutio, pakaste
0.05 kg
Currytahna, punainen
0.03 kg
Oliiviöljy
1 kg
Kikherne, suolavedessä
1.25 kg
Vesi
0.025 kg
Kasvisliemijauhe
0.5 kg
Papupala, pakaste
0.75 kg
Kookosmaito
0.15 kg
Pikasuuruste, vaalea
0.008 kg
Suola
0.004 kg
Mustapippurirouhe
0.05 kg
Korianteri, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Levitä juurespihvit voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan. 
    Penslaa oliiviöljyllä ja mausta wasabi & sesame -mausteseoksella. 
    Paista yhdistelmäuunissa yhdistelmätoiminnolla 140 asteessa, kosteus 30 % noin 15 minuuttia. 
  2. Kikhernecurry: 
    Kuullota sipulit ja porkkanat oliiviöljyssä.
  3. Lisää currytahna ja kuullota vielä hetki. 
  4. Lisää valutetut kikherneet, kasviliemijauhe ja vesi. Hauduta noin 15 minuuttia. 
  5. Lisää palapavut ja kookosmaito, kiehauta. 
  6. Suurusta pikasuurusteella ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta noin 10 minuuttia. 
  7. Lisää hienonnettu korianteri. 

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa juurespihvien ja kikhernecurryn lisäkkeenä vihersalaattia, öljykastiketta, Sydänmerkki- leipää ja rasvalevitettä sekä rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.5 g
Kuitua
2.6 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta