Porkkana-papulevite

G L M K

Maukkaat tahnat takaavat, että leipä ei muuta päällisiä kaipaa



Raaka-aineet

1 (100 g)
porkkanaa
1 tlk (250 g)
kypsiä valkoisia papuja
2 rkl
öljyä
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
sitruunanmehua
¼ tl
suolaa
¼ tl
juustokuminaa eli jeeraa

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele porkkana. Keitä palat kypsiksi vähässä vedessä (n. 15 minuuttia). Anna jäähtyä.
2. Huuhtele ja valuta pavut. Nosta kaikki ainekset monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi tahnaksi.
Kuva: Sydänmerkki / Laura Riihelä
Kuva: Sydänmerkki / Laura Riihelä

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
140 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g