selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Punaherukkajäätelö
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Punaherukkajäätelö

G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kirpeän raikas punaherukka on mainio myös jäätelömakuna. Makeasta maitotiivisteestä ja vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta pyöräytät kotijäätelön alta aikayksikön.



Raaka-aineet

Punaherukkasose
Sydänmerkki-tuote
800 g
punaherukoita
1 dl
sokeria
(1 - 2 rkl
vettä)
Jäätelömassa
1 tlk (397 g)
kondensoitua maitoa
2 tlk (á 250 ml)
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Soseuta punaherukat ja sokeri sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa vettä. Jos teet soseen pakastetuista marjoista, kiehauta ne sokerin kanssa soseeksi ja jäähdytä. Siivilöi siemenet pois, jos haluat jäätelöstä sileää.
2. Vatkaa isossa kulhossa kondensoitu maitotiiviste ja vaniljakastikkeet, kunnes seos on napakkaa vaahtoa, n. 7 minuuttia.
3. Kääntele punaherukkasose jäätelömassan joukkoon. Jaa massa kahteen litran vetoiseen pakastusta kestävään astiaan. Peitä tiiviisti ja anna pakastua yön yli. Anna jäätelön pehmetä lusikoitavaksi ennen herkutteluhetkeä.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4.3 g
Hiilihydraatteja
25 g
josta sokereita
25 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4.3 g
Hiilihydraatteja
25 g
josta sokereita
25 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.1 g