Pastasalaatti
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 gpastaa
-
keittämiseenvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
200 gerilaisia salaatinlehtiä
-
Sydänmerkki-tuote3tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote1appelsiini
-
Sydänmerkki-tuote1avokado
-
Sydänmerkki-tuote150 g(kylmäsavustettua) juustoa
- Kastike
-
Sydänmerkki-tuote1 rklappelsiinin tai sitruunan mehua
-
Sydänmerkki-tuote3 rklöljyä
-
jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kiehauta myös pakastepavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä. Pilko kasvikset, hedelmät ja juusto.
2. Asettele vadille tai lautasille salaatinlehtiä ja levitä niiden päälle pastat, pavut, kasvikset, hedelmät ja juusto. Sekoita kastikeaineet ja kaada kastike heti salaatin joukkoon, etteivät avokadoviipaleet tummu.