Pastasalaatti
Tässä nopea lounas: pastan kypsyessä pilkot ja sekoitat kaikki muut salaatin ainekset. Hyvä leipä kyytipojaksi ja nauttimaan!
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 gpastaa
-
keittämiseenvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
200 gerilaisia salaatinlehtiä
-
Sydänmerkki-tuote3tomaattia
-
Sydänmerkki-tuote1appelsiini
-
Sydänmerkki-tuote1avokado
-
Sydänmerkki-tuote150 g(kylmäsavustettua) juustoa
- Kastike
-
Sydänmerkki-tuote1 rklappelsiinin tai sitruunan mehua
-
Sydänmerkki-tuote3 rklöljyä
-
jauhettua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kiehauta myös pakastepavut ja huuhdo ne kylmällä vedellä. Pilko kasvikset, hedelmät ja juusto.
2. Asettele vadille tai lautasille salaatinlehtiä ja levitä niiden päälle pastat, pavut, kasvikset, hedelmät ja juusto. Sekoita kastikeaineet ja kaada kastike heti salaatin joukkoon, etteivät avokadoviipaleet tummu.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g