Helppo nuudelivuoka
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
120 gtäysjyvänuudelia
-
5 dlvettä
-
Sydänmerkki-tuote400 gpakastekasviksia
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote3valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote3 cm palainkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 pktnyhtökauraa
-
Sydänmerkki-tuote2 dlkermankaltaista kasvirasvasekoitetta
Valmistusohje
1. Murenna nuudelit uunivuokaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna turvota muutama minuutti.
2. Kuumenna pakastekasvikset mikrossa tai kattilassa vesitilkassa. Lisää nuudelien päälle.
3. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri ja lisää vuokaan yhdessä loppujen ainesten kanssa. Sekoita ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki
- Pakastekasvisten kuumentaminen ei ole pakollista, mutta se nopeuttaa ruuan kypsymistä 10–15 minuuttia.
- Nopea kokkaaja valitsee sipulikuutiot pakastealtaasta.