Grillatut varsikukkakaalit yrttiöljyllä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
23 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.4 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote400 gvarsikukkakaaleja
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
- Yrttiöljy
-
Sydänmerkki-tuote1 dlöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkuatuoretta basilikaa
-
Sydänmerkki-tuote½ ruukkuatuoretta lehtipersiljaa
-
Sydänmerkki-tuotemuutama oksatuoretta minttua
-
¼ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote¼ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuote2 rklauringonkukan siemeniä
Valmistusohje
1. Huuhdo varsikukkakaalit ja siisti kannat. Pirskottele päälle tai voitele kukkakaalit öljyllä.
2. Valmista yrttiöljy laittamalla ainekset siemeniä lukuun ottamatta kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Sekoita rouheaksi kastikkeeksi. Lisää lopuksi auringonkukansiemenet.
3. Grillaa varsikukkakaaleja kuumassa grillissä, kunnes kaalit ovat saaneet hieman väriä. Tarjoa varsikukkakaalit yrttiöljyn kanssa.
Vinkki
- Voit valmistaa varsikukkakaalit myös liedellä parilapannulla. Esikeitä varsikukkakaaleja silloin minuutin verran kiehuvassa vedessä.
- Tarjoa grillatut varsikukkakaalit liha- tai kalaruuan kanssa.