Marinoidut broileripihvit
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
19 g
Suolaa
0.8 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 rs (n. 400 g)miedosti suolattuja broilerin ohutleikkeitä
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
Sydänmerkki-tuote1(luomu)sitruuna
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi.
2. Hienonna lehtipersiljan lehdet ja varret. Pese sitruuna ja raasta kuori. Laita persilja ja sitruunan kuoriraaste kulhoon. Purista mukaan 1 rkl sitruunan mehua, lisää myös öljy sekä pippuri. Lisää lihat kulhoon maustumaan 15 minuutiksi.
3. Pyyhi leikkeiden pinnasta ylimääräinen marinadi ja paista parilapannussa tai grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolen, kunnes broileri on kypsää.
Vinkki
Voit maustaa pihvit lehtipersijlan ohella myös muilla yrteillä, tuoreilla tai kuivatuilla (1 tl). Broilerin kanssa erityisen hyvin sopii esimerkiksi rosmariini ja rakuuna.