Broileria persilja-sitruunamarinadissa
Valmiiksi suolatut broilerin pihvit saavat lisämakua raikkaasta sitruunasta ja lempeästä lehtipersiljasta. Marinoidut broileripihvit ovat helppoa tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaan.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 rs (n. 350 g)miedosti suolattuja broilerin ohutleikkeitä
-
Sydänmerkki-tuote1 ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
Sydänmerkki-tuote1(luomu)sitruuna
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi.
2. Hienonna lehtipersiljan lehdet ja varret. Pese sitruuna ja raasta kuori. Laita persilja ja sitruunan kuoriraaste kulhoon. Purista mukaan 1 rkl sitruunan mehua, lisää myös öljy sekä pippuri. Lisää lihat kulhoon maustumaan 15 minuutiksi.
3. Pyyhi leikkeiden pinnasta ylimääräinen marinadi ja paista parilapannussa tai grillissä noin 2 minuuttia kummaltakin puolen, kunnes broileri on kypsää.
Vinkki
Voit maustaa pihvit lehtipersijlan ohella myös muilla yrteillä, tuoreilla tai kuivatuilla (1 tl). Broilerin kanssa erityisen hyvin sopii esimerkiksi rosmariini ja rakuuna.
Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
19 g
Suolaa
0.8 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
19 g
Suolaa
0.8 g