Perhetilan Kanankoivet juuressalsakastikkeessa

Atria Suomi Oy



Ainekset

0.75 kg
Juuressalsa 1,5 kg Apetit pakaste
1.5 kg
Tomaatti, murska
0.025 kg
Suola
0.016 kg
Liemijauhe, kana, vähäsuolainen
0.002 kg
Oregano kuivattu
0.002 kg
Basilika kuivattu
0.002 kg
Timjami kuivattu
0.2 kg
Vesi
0.02 kg
Mehu, sitruuna
0.015 kg
Maustekastike, Sambal Oele
Sydänmerkki-tuote
2.7 kg
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Yhdistä 1/1 65 GN vuokaan juuressalsa, tomaattimurska, mausteet ja nesteet. Sekoita.
  2. Laita vuokaan kastikkeen päälle kanankoipinuijat.  
  3. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 160 astetta noin 45 minuuttia.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa koipien lisäkkeenä täysjyväriisilisäkettä, keitettyä papuja, vihersalaattia öljykastiketta, ruisnappi -ruisleipää, Sydänmerkki rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Kuitua
0.5 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta