Kalapullaperunat ja remoulade-kastike

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
2.5 kg
3.5 kg
Peruna, kuorittu
0.06 kg
Rypsiöljy
0.008 kg
Suola
0.05 kg
Voi
0.1 kg
Sipulikuutio, pakaste
0.05 kg
Tilli
0.3 kg
Majoneesi
0.3 kg
Kermaviili
0.2 kg
Tartarpikkelsi
0.01 kg
Persilja
0.01 kg
Tilli
0.01 kg
Ruohosipuli
0.008 kg
Suola
0.004 kg
Mustapippurirouhe
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Laita pyörykät 1/1 65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 40 % sisälämpöön +75 °C.
  2. Sekoita perunat, suola ja rypsiöljy. Paahda kokonaisia perunoita yhdistelmäuunissa 180°C kiertoilmassa 25-30 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. 
  3. Yhdistä tilli, sipulikuutiot ja voi. Kaada voi-sipuliseos kypsien perunoiden päälle ja sekoita tasaiseksi.
  4. Hienonna yrtit ja yhdistä kaikki kastikeainekset, tarkista maku.

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä, säräjuureksia,  vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
1.4 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta