Paprikalohikeitto

Unilever Finland Oy



Ainekset

16 kg
vesi
1 kg
KNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
0.1 kg
KNORR Hummerifondi 1 L/30 L
7 kg
peruna, kuorittu
maustepippuri, kokonainen
0.04 kg
sitruunainen kalamauste, suolaton
Sydänmerkki-tuote
3 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
5.2 kg
kirjolohikuutio, pakaste
2 kg
paprikakuutio, pakaste
0.1 kg
tilli, tuore
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita Knorr keittoainekset ja Knorr Hummerifondi kiehuvaan veteen.

2. Lisää joukkoon kuutioidut perunat ja mausteet. Keitä lähes kypsäksi.

3. Lisää Becel Ruoka 15%, kirjolohikuutiot ja paprikakuutiot. Hauduta kypsäksi.

4. Koristele keitto tillillä ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta