Härkäwokki

Unilever Finland Oy



Ainekset

0.1 kg
rypsiöljy
5 kg
papu pitkä vihreä, pakaste
5 kg
Saarioinen Nautalastu, kypsä
6 kg
Saarioinen Kartanon Kasvikset
Kastike
4 kg
vesi
0.4 kg
KNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 l
0.3 kg
KNORR Sambal Manis 1 l
0.1 kg
inkivääri tuore
chilipippuri
mustapippuri, rouhittu

Valmistusohje

1. Freesaa pavut öljyssä. Lisää joukkoon nautalastu ja kasvikset.

2. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kiehauta. Mausta kastike Sambal Manis - maustekastikkeella, raastetulla inkiväärillä ja maun mukaan chilillä ja pippurilla. Kaada kastike wokin joukkoon ja kuumenna. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.7 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta