Hunajainen curry-broileripastavuoka

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
4.4 kg
Tuote puuttuu: KNORR Gobetti Luomu, täysjyvä 5 kg ???
4 kg
Saarioinen Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale, kypsä
1.6 kg
sipulikuutio, pakaste
Liemi
10 kg
vesi
0.48 kg
KNORR Currykastike 3,5 kg / 25 L
Sydänmerkki-tuote
3.2 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
Sydänmerkki-tuote
0.04 kg
0.01 kg
mustapippuri, rouhittu
Kuorrutus
0.5 kg
kevytjuustoraaste, laktoositon (rasvaa max 17%)
Koristeluun
5 kg
Saarioinen Mustaherukkahillo
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Punnitse raaka pasta, broilerit sekä sipulit 1/1 65 mm GN-vuokaan.

2. Sekoita liemiainekset kylmään veteen ja kaada GN-vuokiin.

3. Kypsennä kiertoilmauunissa +160º, n. 30-40 min. riippuen uunin täyttöasteesta.

4. Ripottele juustoraaste pinnalle ja anna vetäytyä uunissa vielä n. 15 min.

5. Tarjoa mustaherukkahillon kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta