Myslipuuro
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote5 dlmysliä
-
2 rklsokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
Sydänmerkki-tuote4 dlkaurajuomaa
-
2munaa
-
Sydänmerkki-tuote1päärynä
-
Sydänmerkki-tuote50 g (6-8 kpl)viinirypäleitä
-
½ tlkanelia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklrasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
Valmistusohje
1. Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2. Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3. Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.
Vinkki
- Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.