M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Myslipuuro

M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Myslimakua vaihtamalla uunipuuro muuntautuu aina uudenlaiseksi herkuksi. Nauti arkisemmin maidon tai juhlavammin vaniljakastikkeen kanssa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
5 dl
mysliä
2 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
Sydänmerkki-tuote
4 dl
kaurajuomaa
2
munaa
Sydänmerkki-tuote
1
päärynä
Sydänmerkki-tuote
50 g (6-8 kpl)
viinirypäleitä
½ tl
kanelia
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
rasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2. Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3. Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.

Vinkki

  • Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g