Tortillapizza

Karhut nukkuvat talviunta, koulut nukkuvat kesäunta. Kun koululaiset huiskuttivat koululle kesäheipat, alkoi monessa perheessä armoton pohdinta: Mitä ruokaa tai välipalaa lapset voisivat tehdä itse?

Sydänmerkki on tarttunut haasteeseen. Kannattaa ehdottomasti lukea koululaisten selviytymisvinkit ensimmäiselle kesälomaviikolle. Yksi mainio lisä helppojen reseptien joukkoon on oma arjen pelastajani, tortillapizza. Tortillapizza onnistuu mikrossakin, joskin kasvikset paahtuvat herkullisemmiksi toki uunin lämmössä.

Tähän kasvis-tortillapizzaan käytin purkinpohjallisen tomaattisalsaa, hieman juustoraastetta sekä reilusti kasviksia. Myös Sydänmerkillä varustetut leikkeleet sopivat pizzaan mainiosti. Ja koska monet kasvikset ovat parhaimmillaan tuoreita, voi suosikkikasviksia latoa pizzan päälle vasta uunista ottamisen jälkeen.

Millaisella täytteellä sinä aiot kokeilla tortillapizzaa?

RESEPTI

valmiita tortillalettuja

tomaattisalsaa tai tomaattimurskaa

kasviksia ja/tai leikkelettä

hieman juustoraastetta

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voit myös tehdä tortillapizzan mikrossa. Levitä tortillaletun päälle tomaattisalsaa tai -kastiketta. Laita haluamasi täytteetja ripottele päälle hieman juustoraastetta. Paista uunissa viitisen minuuttia, mikrossa riittänee noin 1 minuutti.


Kommentoi