"Ylikypsä" quorn-kasvispata

Sydänmerkki



Raaka-aineet

3.1 kg
Quorn (filee, kuutio, rouhe)
0.7 kg
Purjosipuli viipale
0.7 kg
Sipuli viipale
0.45 kg
Paprikasekoitus
0.35 kg
Pakasteherne
0.35 kg
Porkkana lohko
0.09 kg
Valkosipuli hienonnettu
0.2 kg
Rypsiöljy
2.7 kg
Vesi
0.01 kg
Mustapippuri jauhettu
0.008 kg
Laakerinlehti
0.01 kg
Meirami
0.027 kg
Merisuola
0.05 kg
Lehtipersilja
0.05 kg
Ruohosipuli

Valmistusohje

1. Paista quorn ja kasvikset pannulla tai uunissa 200 asteessa gn-vuoassa, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet.  2. Lisää sekaan kastikkeen ainesosat ja anna hautua pienellä lämmöllä ainakin tunti, lisää tarvittaessa vettä.  3. Leikkaa ruohosipuli ja lehtipersilja hienoksi silpuksi ja viimeistele pata niillä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
2.7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta