Soijapapu-hernehöystö

Sydänmerkki



Raaka-aineet

1.5 kg
Soijapapu
1.5 kg
Pakasteherne
1.4 kg
Paprikasekoitus pakaste
0.9 kg
Sipulilohko
0.5 kg
Soijasuikale
0.05 kg
Chiliviipale
0.2 kg
Rypsiöljy
1 kg
Vesi
0.5 kg
Tomaattimurska
0.4 kg
Soijakastike vähäsuolainen
0.05 kg
Valkosipulimurska
0.1 kg
Punaviinietikka
0.1 kg
Cashewpähkinä
0.05 kg
Merisuola
0.01 kg
Mustapippurirouhe
0.05 kg
Vaalea pikasuuruste Maizena
0.05 kg
Salvia tuore

Valmistusohje

1. Paista kaikki kasvikset ja soijasuikaleet rypsiöljyssä kullanruskeiksi kippipannussa tai stimmissä. 2. Lisää kaikki liemen raaka-aineet ja hauduta 30 minuuttia. 3. Lisää Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta kastike. 4. Viimeistele kastike tuoreella salvialla. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
4.5 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta