Tipulasagne Lasagne Piccolosta
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote0.8 kg
-
0.8 kgBroilerin fileesuikaleita (marinoitu, Sousvide, rasvaa 3,5%, suolaa 0,5%)
-
0.025 kgRypsiöljyä
-
0.2 kgSipulikuutioita (pakaste)
-
0.5 kgSuikalejuureksia (pakaste)
-
0.006 kgCurrya (suolaton)
-
0.02 kgHunajaa
-
0.02 kgBroilerimaustetta (suolaton)
-
4 kgVettä
-
0.025 kgKasvisliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
-
0.025 kgKanaliemijauhetta (vähäsuolainen, 30%)
-
0.35 kgKeiju vaaleaa kastiketiivistettä
-
0.4 kgMaustamatonta tuorejuustoa (vähälaktoosinen, rasvaa 14%)
-
0.002 kgRakuunaa (kuivattu)
-
0.2 kgJuustoraastetta (mozzarella, rasvaa 20%)
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Mittaa pasta ja kypsät broilerisuikaleet voideltuun GN-vuokaan.
Freesaa sipuli ja kasvissuikaleet padan pohjalla, lisää mausteet. Lisää vesi, liemijauheet, kastiketiiviste, tuorejuusto ja rakuuna. Anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku.
Kaada kastike vuokaan. Sekoita hyvin. Ripota juustoraastetta pinnalle.
Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.5 g
