Rucolapasta

Valio Oy



Ainekset

0.5 kg
tuorepastaa tai nauhapastaa
0.09 kg
Valio rasvatonta maitojauhetta instant
1 kg
vettä
0.065 kg
vehnäjauhoja
Sydänmerkki-tuote
0.4 kg
0.06 kg
rucolaa
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
Viimeistelyyn
0.002 kg
mustapippuria myllystä
Viimeistelyyn
0.04 kg
rucolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

  1. Keitä pasta kypsäksi. Valuta.
  2. Sekoita kattilassa kylmään veteen maitojauhe ja vehnäjauhot. Kuumenna muutama minuutti. Sulata joukkoon juustoraaste voimakkaasti sekoittaen.
  3. Kun juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista, yhdistä keskenään keitetty pasta ja kastike. Lisää yrtit ja sekoita varovasti.
  4. Rouhi annoksen pinnalle mustapippuria ja koristele rucolalla.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
1.2 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta