Possucurry

Sydänmerkki



Ainekset

4.7 kg
Porsaansuikale vähärasvainen (max 10%)
0.6 kg
Varsiselleri hienonnettu
0.08 kg
Rypsiöljy
0.15 kg
Currytahna
0.03 kg
korianterinsiemen
0.02 kg
Sinapinsiemen
0.013 kg
Mustapippurirouhe
0.12 kg
Chili hienonnettu
0.01 kg
Merisuola
0.8 kg
vesi
0.12 kg
Valkosipulimurska
0.12 kg
Hillosipuli
1.4 kg
Kookosmaito 7%
Suuruste
0.1 kg
Vesi
0.06 kg
Maissijauho
Koristeluun
0.1 kg
Korianteri tuore
Lisäksi
0.01 kg
Vuokaemulsio

Valmistusohje

  1. Voitele gn-astiat vuokaspraylla. Levitä porsaan suikaleet gn-astioihin. Paahda porsaat uunissa yhdistelmätoiminnolla 175 asteessa 20 minuuttia. Ota talteen porsaista irronnut liemi.
  2. Paista varsisellereitä rypsiöljyssä kunnes ne saavat vähän väriä. Lisää currytahna, kuivamausteet, vesi, valkosipuli, hillosipulit ja kookosmaito. Yhdistä kastikkeeseen paahdetut porsaan suikaleet ja paistinliemi. Suurusta kastike pienellä määrällä maissijauhoja ja vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.
  3. Viimeistele possucurry korianterilla. Tarjoa currykastike täysjyväriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta