Paprikatuorejuusto kuorrutettu broileri

Sydänmerkki



Raaka-aineet

1.6 kg
paprika punainen viipale
1.5 kg
Tuorejuusto kevyt
0.046 kg
Merisuola
0.01 kg
Mustapippuri jauhettu
0.03 kg
Vuokaemulsio
6 kg
Broilerin rintafile
0.05 kg
Persilja hienonnettu

Valmistusohje

Paahda paprikoita uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Voitele gn-astiat kevyesti öljyllä. Paprikat saavat ottaa väriä. Hienonna paprikat cutterissa melkein tahnaksi. Sekoita paprikat, tuorejuusto ja kuivamausteet. Voitele gn-astiat vuokaspraylla, levitä fileiden päälle tuorejuusto ja aseta fileet vierekkäin pakkeihin. Paahda fileitä uunissa 20-25 minuuttia 170 asteessa. Viimeistele rintafileet  persiljalla.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
0.4 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta