Paneroitu tofu-ruusukaali salaatti

Sydänmerkki



Raaka-aineet

3.47 kg
Tofu
0.232 kg
Seesaminsiemen
0.196 kg
Rypsiöljy
3.47 kg
Ruusukaali pakaste
1.74 kg
Päärynä
0.1 kg
Sitruunamehu
1.62 kg
Oliivi vihreä kivetön
1.16 kg
Linssit
0.927 kg
Punasipuliviipale
0.232 kg
Kurpitsansiemen
0.174 kg
Ruohosipuli hienonnettu
0.015 kg
Mustapippuri jauhettu
0.232 kg
Oliiviöljy

Valmistusohje

1. Leikkaa tofu pihveiksi tai isoiksi paloiksi ja pyörittele seesaminsiemenissä. Paista kevyesti pannulla rypsiöljyssä. 2. Paahda ruusukaalit uunissa kevyen ruskeiksi 200-asteessa noin 15 minuutin ajan. 3. Leikkaa päärynä veitsellä paksuiksi suikaleiksi ja pyöräytä niiden päälle sitruunamehu.  4. Huuhtele ja keitä linssit tai käytä valmiiksi keitettyjä. Jäähdytä linssit runsaalla kylmällä vedellä. 5.Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan kauniin ruskeiksi. 6. Sekoita kaikki kasvikset sekaisin.  7. Mausta ja koristele salaatti.  8. Kaada viimeisenä oliiviöljy salaatin päälle.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
3.7 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta