Paahdettu punajuurikeitto

Sydänmerkki



Ainekset

10.1 kg
Punajuuri kuorittu
0.1 kg
Rypsiöljy
10 kg
vesi
0.95 kg
Merisuola
0.05 kg
Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
0.02 kg
Mustapippuri jauhettu
0.01 kg
Laakerinlehti
0.005 kg
Maustepippuri jauhettu
2 kg
Valkokaalisuikale
0.1 kg
Valkosipulimurska
Lisäksi
0.01 kg
Vuokaemulsio
1.5 kg
Vuohenjuusto (President)
Koristeluun
0.1 kg
Ruohosipuli hienonnettu

Valmistusohje

  1. Levitä gn-astioihin rypsiöljy, kääntele punajuuret öljyssä. Paahda punajuuret uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Punajuuret saavat ottaa väriä. Varmista, että punajuuret ovat täysin pehmeitä, näin saat silkkisen lopputuloksen.
  2. Mittaa kattilaan vesi ja kuivamausteet. Kiehauta ja poista laakerinlehdet liemestä. Lisää liemen sekaan kaali ja valkosipuli. Keitä kaali pehmeäksi.
  3. Lisää liemen sekaan punajuuret ja keitä 10 minuuttia. Soseuta keitto huolellisesti. Kiehauta ja koristele ruohosipulilla ja vuohenjuustolla.
  4. Paahdettu vuohenjuusto: leikkaa vuohenjuusto annospaloiksi. Levitä vuokasprayta molemmille paistopinnoille. Paista vuohenjuustot nopeasti molemmin puolin niin, että ne saavat kauniin ruskean värin.
     

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Kuitua
1.5 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta