Mifu-lasagnette

Valio Oy



Raaka-aineet

0.7 kg
Valio juustotäytettä
0.3 kg
Valio Ruoka 15% laktoositon
0.7 kg
FS sipulikuutioita
0.05 kg
FS valkosipulikuutiota
0.75 kg
Valio MiFU® jauhista Original
2 kg
tomaattimurskaa
0.3 kg
tomaattipyreetä
0.02 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.002 kg
kuivattua basilikaa
0.5 kg
perhospastaa
0.02 kg
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Sekoita juustotäyte ja Ruoka 15% sekaisin. Sekoita tomaattikastikkeen raaka-aineet (sipulit, Mifu, tomaattimurska ja -pyre, kasvisliemijauhe ja kuivattu basilika) sekaisin. Sekoita perhospasta ja tomaattikastike sekaisin 1/1 GN vuoassa. Kaada valkokastike päällle ja paista 150 °C uunissa n. 30-45 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Kuitua
1.7 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Valio Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Valio Oy:lta