Marokkolainen kasvispata

Sydänmerkki



Raaka-aineet

1 kg
Munakoisoviipale
1 kg
Porkkanalohko
1 kg
Punasipuliviipale
1 kg
Paprikasekoitus
1 kg
Kesäkurpitsaviipale
1 kg
Tomaattilohko
0.9 kg
Kikhernesäilyke
0.2 kg
Rypsiöljy
0.02 kg
korianterinsiemen
0.02 kg
Paprikajauhe
0.02 kg
Mustapippuri jauhettu
0.02 kg
Maustepippuri jauhettu
0.01 kg
Kardemumma
0.02 kg
Inkivääri jauhettu
0.02 kg
Muskottipähkinä jauhettu
0.02 kg
Kurkuma jauhettu
0.01 kg
Neilikka jauhettu
0.02 kg
Cayannepippuri jauhettu
0.07 kg
Merisuola
1 kg
Perunalohko
3 kg
Vesi
0.09 kg
Vaalea pikasuuruste Maizena

Valmistusohje

1. Paista kasviksia kippipannussa tai stimmissä rypsiöljyssä kauniin ruskeiksi. 2. Lisää mausteet ja kuullota hetki.  3. Lisää peruna ja vesi. Hauduta perunat ja muut kasvikset kypsäksi. 4. Sekoita Maizena pieneen määrään vettä ja suurusta liemi.  5. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta