Kasvis-halloumpihvi

Sydänmerkki



Raaka-aineet

1.85 kg
Kesäkurpitsaraaste
1150 kg
Peruna raaste
1 kg
Halloum juusto
0.4 kg
Sipuli hienonnettu
0.06 kg
Rypsiöljy
0.02 kg
Mustapippurirouhe
0.96 kg
Kananmuna
0.625 kg
Paprika kuutio
0.4 kg
Gluteeniton jauhoseos
0.08 kg
Valkosipulimurska
0.08 kg
Inkivääriraaste
0.018 kg
Merisuola
0.06 kg
Rypsiöljy

Valmistusohje

Purista kesäkurpitsa- ja perunaraasteesta vettä pois. Raasta halloumjuusto  Paista hienonnettu sipuli pienessä määrässä öljyä pehmeäksi muutaman minuutin ajan. Yhdistä kaikki aineet keskenään ja muotoile pihveiksi.  Paista pihvit molemmin puolin kullanruskeiksi rypsiöljyssä. Kypsennä loppuun uunissa 150 asteessa 10 minuutin ajan paistotoiminnolla.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Kuitua
1 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta