Kassleria sadonkorjuukastikkeessa

Snellman Pro



Ainekset

1.5 kg
Snellman Porsaan kassler halkaistu, kypsä n. 1,5kg
Kastike
0.02 kg
Rypsiöljy
0.1 kg
Sipulikuutio (IceCool)
0.02 kg
Valkosipuliruohe (IceCool)
0.9 kg
Lihaliemi, vähäsuolainen
0.035 kg
Tomaattipyree
0.01 kg
Suola
0.002 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.002 kg
Timjami
0.0015 kg
Maustepippuri, jauhettu
0.001 kg
Kastikkeenruskistaja
0.08 kg
Maizena
0.45 kg
Suikalevihannes (IceCool)
Perunalisäke
0.8 kg
Peruna, jauhoinen
0.45 kg
Porkkana
0.5 kg
Maito, rasvaton
0.05 kg
Rypsiöljy

Valmistusohje

Paahdettu kassler:
  1. Ota liha pussista ja kypsennysliemi talteen ja viipaloi halkaistu kassler haluamaasi paksuuteen.
  2. Paahda kassleria 220°C uunissa 20 minuutin ajan.
Sadonkorkuukastike:
  1. Kuullota sipulit öljyssä.
  2. Lisää joukkoon lihaliemi, kypsennysliemi, tomaattipyree, mausteet,  kastikkeenruskistaja ja maissitärkkelys.Kiehauta välillä sekoittaen.
  3. Lisää suikalevihannekset.
Kaada kastike paahdetun lihan päälle ja lämmitä 180°C uunissa 20 minuuttia.
 
Porkkanamuusi:
  1. Höyrytä perunat ja porkkanat kypsiksi.
  2. Kiehauta maito ja öljy, lisää suola.
  3. Soseuta perunat ja porkkanat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kuuma maitoöljyseos ja sekoita tasaiseksi.
 
Tarjoile esim. hyörytettyjen kasvisten ja kaalisalaatin kera.
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta