Kassleria sadonkorjuukastikkeessa
Ainekset
-
1.5 kgSnellman Porsaan kassler halkaistu, kypsä n. 1,5kg
-
0.02 kgRypsiöljy
-
0.1 kgSipulikuutio (IceCool)
-
0.02 kgValkosipuliruohe (IceCool)
-
0.9 kgLihaliemi, vähäsuolainen
-
0.035 kgTomaattipyree
-
0.01 kgSuola
-
0.002 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.002 kgTimjami
-
0.0015 kgMaustepippuri, jauhettu
-
0.001 kgKastikkeenruskistaja
-
0.08 kgMaizena
-
0.45 kgSuikalevihannes (IceCool)
-
0.8 kgPeruna, jauhoinen
-
0.45 kgPorkkana
-
0.5 kgMaito, rasvaton
-
0.05 kgRypsiöljy
Kastike
Perunalisäke
Valmistusohje
Paahdettu kassler:
Porkkanamuusi:
Tarjoile esim. hyörytettyjen kasvisten ja kaalisalaatin kera.
- Ota liha pussista ja kypsennysliemi talteen ja viipaloi halkaistu kassler haluamaasi paksuuteen.
- Paahda kassleria 220°C uunissa 20 minuutin ajan.
- Kuullota sipulit öljyssä.
- Lisää joukkoon lihaliemi, kypsennysliemi, tomaattipyree, mausteet, kastikkeenruskistaja ja maissitärkkelys.Kiehauta välillä sekoittaen.
- Lisää suikalevihannekset.
Porkkanamuusi:
- Höyrytä perunat ja porkkanat kypsiksi.
- Kiehauta maito ja öljy, lisää suola.
- Soseuta perunat ja porkkanat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kuuma maitoöljyseos ja sekoita tasaiseksi.
Tarjoile esim. hyörytettyjen kasvisten ja kaalisalaatin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.8 g
